Over Jorinde

Wie ik ben? Jorinde Brink. Geboren en opgegroeid in Hardenberg. Na vijf jaar woonachtig te zijn geweest in de Kop van Overijssel, ben ik inmiddels alweer een aantal jaren terug. Terug in mijn geboorteplaats en in mijn wijk Heemse. Vanuit daar ga ik van mijn bedrijf een succes maken. In Heemse, in Hardenberg en daarbuiten.

In 1998 begon ik aan de opleiding Journalistiek op Hogeschool Windesheim. Waarom? Omdat ik, in tegenstelling tot het gros van mijn havoklas, opstellen en betogen schrijven heerlijk vond om te doen. Stoeien met woorden, schuiven met zinnen; je kon (en kunt) me niet blijer maken. De School voor Journalistiek was dan ook een logische keuze.

Als redacteur/verslaggever voor een lokaal nieuwsblad en freelance journalist in het Vechtdal heb ik veel verhalen geschreven. Bij heel veel verschillende mensen heb ik aan de keukentafel of aan het bureau gezeten. Om te luisteren naar hun verhalen, groot of klein. Oprechte interesse in mensen, toegankelijk en aanpassingsvermogen zijn woorden die bij mij passen.

Na een ‘uitstapje’ naar ander vakgebied, ben ik weer terug waar ik hoor: Achter mijn computer, want schrijvend ben ik op mijn best. En met mijn enthousiasme en ervaring hoop ik u weer verder te kunnen helpen.

Een eigen bedrijf

Zelfstandig ondernemer zijn betekent mijn eigen beslissingen nemen, flexibel zijn en onafhankelijkheid. Het klinkt mooi, maar zelf richting kiezen, met nog meer verschillende mensen werken en aan nog meer verschillende stijlen en opdrachten werken; dát is waarom ik voor mezelf ben begonnen. Maar ook om mensen blij te maken. Ik wil mensen verrassen met prettige teksten. Teksten die naadloos passen bij hen of bij hun bedrijf. Om hun uitstraling te vergroten, meer publiciteit te behalen of om hun professionaliteit te uiten. Gewoon, om mensen vooruit te helpen.

Interview ◦ flyer ◦ nieuwsbericht ◦ personeelskrant ◦ rapport ◦ webtekst ◦ persbericht
brochure ◦ folder ◦ jaarverslag ◦ bedrijfsreportage ◦ magazine ◦ sfeerverslag ◦ nieuwsbrief